Moda na jedzenie i zakładanie restauracji

gielda.ofefundusze.pl torus elektron

Ostatnio Polacy jedzą coraz więcej. Ale jedzą poza domem, w ciekawych knajpach z bardzo oryginalnym menu. Coraz więcej osób zakłada więc restauracje i nie może narzekać ani na frekwencje, ani na pozytywne opinie. Bardzo modne jest zakładanie restauracji w przestrzeniach industrialnych. Bowiem styl industrialnych pasuje do popularnego ostatnimi czasy jedzenia fusion, łączenia smaków i eksperymentów kulinarnych. Kiedy więc zobaczymy choćby niektóre restauracje i bary założone na OFF Piotrkowskiej to zrozumiemy o co chodzi.

Duże przestrzenie, białe ściany, na których widać rury, przewody wentylacyjne i inne tego typu elementy. Kiedyś robiono wszystko, aby je schować dziś się już tym nikt nie przejmuje. Stają się one elementem wystroju wnętrz i tak naprawdę to do nich dopasowuje się całą resztę. Wygląda to niesamowicie, w połączeniu z białymi ścianami lub też surową cegłą na ścianach. Styl industrialny wcale nie jest taki zimny i nieprzyjemny. Całkiem miło się je w takich miejscach.

Warto więc się wybrać od czasu do czasu.